Amateur en Jeugd Trofee in Abe Lenstra Stadion

Bericht:

Altijd al eens een dartstoernooi willen winnen? Dit is je kans! Op zondag 29 april organiseert van Nederlandse Darts Bond in samenwerking met de Friese Darts Bond een nieuwe editie van de Amateur en Jeugd Trofee in het stadion van voetbalclub SC Heerenveen.

De Amateur en Jeugd Trofee is een speciaal toernooi voor alle amateurdarters, lagere divisiespelers, recreanten en jeugddarters in Nederland. Alle topspelers zijn dus uitgesloten van deelname en bij de jongens worden zij gesplitst. En ook al verlies je je eerste wedstrijd, je speelt hoe dan ook meerdere wedstrijden!

Voor de allerkleinste (tot en met 8 jaar) zal er tijdens deze dag een speciale clinic zijn met verschillende leuke spelletjes. Heb je nog nooit gedart? Geen probleem! We gaan het je op een hele leuke en speelse manier leren.

Daarnaast is de deelname voor jeugdspelers volledig gratis en senioren betalen slechts €5,- voor deze onvergetelijke dag! Met je deelname maak je automatisch kans op prachtige prijzen tijdens onze grote loterij!

Lees verder op de website van de Nederlandse Darts Bond (NDB) voor meer informatie en om je in te schrijven!

Foto: Evert Zomer

Reacties:

Laat een reactie achter